Γιάννης Κουτσουμάρης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Γιάννης Κουτσουμάρης

Ειδικός σε θέματα ηγεσίας, ηγετικής συμπεριφοράς και παρουσίας με διεθνή εμπειρία ως σύμβουλος γενικών διευθυντών, διοικητικών συμβουλίων, επιχειρηματιών μεγάλων επιχειρήσεων και πολιτικών προσώπων.
Ο Γιάννης Κουτσουμάρης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας inwards, που ειδικεύεται στον τομέα της επαγγελματικής και προσωπικής υποστήριξης διακεκκριμένων προσώπων που ασκούν ηγεσία. Ο ίδιος κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του IBCI (International Business Coaching Institute).
Είναι Oικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Master Coach του Behavioral Coaching Institute της Αμερικής. Είναι επίσης μέλος του International Coaching Council της Αμερικής, του Mentoring and Coaching Association της Ευρώπης καθώς και μέλος του σωματείου ΑΞΙΟΤΗΣ με σκοπό την προώθηση της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και του εκσυγχρονισμού στη δημόσια διοίκηση.
Ο Γιάννης έχει σχεδόν τριάντα χρόνια εργασιακής εμπερίας. Αφιέρωσε περισσότερο από δύο δεκαετίες θητείας σε διεθνείς οργανισμούς όπως η SC Johnson, η Misko-Barilla, η ΕΛΑΪΣ και o όμιλος Unilever ενώ τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται στον τομέα της συμβουλευτικής σε θέματα ηγεσίας.
Στα χρόνια αυτά, είχε την ευκαιρία να αναλάβει θέσεις ευθύνης και να εργαστεί σε παγκόσμια projects που οδήγησαν τους οργανισμούς σε μεγάλες και επιτυχημένες μεταβάσεις που στηρίχτηκαν στη στρατηγική και την καινοτομία.