Χαρά Πασχαλίδου

Μέλος Δ.Σ.

Έχει εργασιακή εμπειρία είκοσι οχτώ ετών σε μεγάλη κρατική εταιρεία του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια κατέχει μια σειρά από θέσεις ευθύνης στους Τομείς των Πωλήσεων και του Μάρκετινγκ. Κατά την διάρκεια της θητείας της αναδιοργάνωσε το Δίκτυο Πωλήσεων της εταιρείας, συνέβαλε ως Project Manager στην επιτυχή συμμετοχή της εταιρείας σε μεγάλους διαγωνισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και υλοποίησε μια σειρά Marketing Plans για την πώληση προϊόντων/ υπηρεσιών από το δίκτυο Καταστημάτων της εταιρείας.

Έχει διατελέσει Μέλος και Πρόεδρος Επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών, συμμετείχε ως Μέλος και Πρόεδρος σε πλείστες Ομάδες Εργασίας ειδικού σκοπού, ενώ διετέλεσε για μια διετία ως Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου σε ανώνυμη θυγατρική εταιρεία.
Το τελευταίο διάστημα είναι αποσπασμένη, ως Συνεργάτης, σε Βουλευτή της Βουλής των Ελλήνων.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της σχολής Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματος Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Κύπρου στην «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» με κατεύθυνση στην ‘’Πολιτική Οικονομία της Διεθνούς Επιχειρηματικότητας’’ (Political Economy of International Business). Είναι πτυχιούχος της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Παραγωγής, Logistics, Πωλήσεων, Marketing, Leadership, Χρηματοοικονομικών Προϊόντων, Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Project Management, Συστημάτων CRM, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, MS Office & εργαλείων λήψης απόφασης.
Είναι Εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορους τομείς, όπως π.χ. Αναδιοργάνωσης Δικτύου Πωλήσεων, Τεχνικές Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομικά Προϊόντα, Παρακίνησης Προσωπικού, Εμπορική Λειτουργία Καταστημάτων, και Προϊοντικού Χαρτοφυλακίου.
Μιλά Αγγλικά & Ιταλικά.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.